ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    Lezing nieuwe technologie en bedrijven

    Ineke Malsch geeft 23 september 2013 een lezing tijdens de conferentie “De Staat van Nederland”, van het expertisecentrum journalistiek. Het onderwerp is: “Nieuwe technologie: kansen en uitdagingen voor Nederlandse bedrijven”. Aan de orde komen de convergerende technologieën nanotechnologie, life sciences en ICT, het Nederlandse topsectorenbeleid in een Europese en internationale context. De aanwezige journalisten worden aan het denken gezet over de redenen waarom overheid en bedrijven investeren in innovatie. Info: http://www.expertisecentrumjournalistiek.nl/de-staat-van-nederland/ Wilt u ook zo’n lezing? Vraag een offerte aan via www.ethicschool.nl/aanbod

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)