ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    Versterk het verbod op biowapens

    Ineke Malsch en Paul Lansu betogen dat politici en maatschappelijke organisaties zich moeten mengen in de dialoog over het Biologische Wapen Verdrag, wat in 2016 herzien kan worden. Deze dialoog moet bijdragen aan universalisering van het verdrag door Staten die nog geen (volledige) verdragspartij zijn te overtuigen het te tekenen of ratificeren. De dialoog moet ook het evenwicht tussen veiligheid en academische vrijheid bevorderen. Het Reformatorisch Dagblad publiceerde hun opinie op dinsdag 22 december 2015: http://www.digibron.nl/search/detail/e27f74452152e10cced45bd4d4ae730c/versterk-verbod-op-biologische-wapens?authenticated=false#

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)