ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    Trends in nanotechnologieonderwijs voor industrie en samenleving

    Het tijdschrift Current BioNanotechnology heeft het artikel “Current Trends in Nanoeducation for Industry and Society” gepubliceerd, met Ineke Malsch als eerste auteur. Het artikel doet verslag van discussies met belanghebbenden over internationale trends op het gebied van hoger onderwijs in nanotechnologie. Deze discussies vonden plaats in het kader van het project NanoEIS: Nanotechnology Education for Industry and Society, gefinancierd door de Europese Unie: www.nanoeis.eu. Universiteiten in verschillende Europese landen en Noord-Amerika bieden al nanotechnologieonderwijs aan. De deelnemers aan de discussies toonden belangstelling voor de ontwikkeling van cursussen op het gebied van nanotechnologie in hogescholen en instellingen voor levenslang leren. Buiten de EU worden ook aan universiteiten nieuwe nanotechnologiecursussen ontwikkeld.

    Ineke Malsch, Dorota Rutkowska-Zbik, Martin Himly, Costas Kiparissides, Olga Kammona, Bartlomiej Szafran, Iseult Lynch, Frederick Ntow, Paula Queipo Rodriguez, Moshe Talesnik, David Rosenberg, Albert Duschl. Current Trends in Nanoeducation for Industry and Society. In Current BioNanotechnology 2016, vol 2: http://www.eurekaselect.com/node/142765/article/current-trends-in-nanoeducation-for-industry-and-society

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)