ETHICSCHOOL
    Sustainable South East

    Video Pitch for project Sustainable South East


    Vrouwen domineren Fysica 2018

    Prijswinnende fysici - voornamelijk vrouwen - voerden de boventoon tijdens de jaarvergadering van de Nederlandse Natuurkundige Vereniging, Fysica 2018, op 13 april in Utrecht.  Maria Antonietta Loi (Rijksuniversiteit Groningen) won de Physica Prijs 2018 met haar research op het gebied van organische hybride opto-elektronica. Julia Cramer (TU Delft, Leiden Universiteit) won de Minerva Prijs 2017 voor communicatie van natuurkundige onderwerpen die onmogelijk uit te leggen schenen aan leken. Gabriele Hegerl (Universiteit Edinburgh) won de Hans Sigrist Prijs 2016 voor haar werk inzake complexe klimaatsystemen. Om de genderbalans in evenwicht te brengen, legde Nobel Prijswinnaar Barry Barish de revolutionaire detectie van zwaartekrachtgolven uit. Info: https://www.fysica.nl/program/

    Dialoog over nanotechnologie
    nanorechtenvrede: Youtube usermovies
    Youtube usermovies

    Meld u aan voor de EthicSchool nieuwsbrief (Engels)